Credible green marketing

Leer het duurzaamheidsvoordeel van uw product te identificeren en diens waardepropositie te ontwikkelen in de cursus Credible Green Marketing. Train uw productdifferentiatievaardigheid; voeg waarde en betrouwbaarheid aan uw product toe en zet het op krachtige wijze in de markt.

Met de toenemende vraag naar ‘groene’ producten en diensten zijn duurzaamheidsvereisten een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de waardeproposities van producten. Op een markt die is overspoeld met loze kreten en groenwaspraktijken, kan het vinden van de juiste aanpak om uw product te onderscheiden een uitdaging zijn.

Credible Green Marketing is een intensieve serie workshops die u door de wereld van groene marketing leidt. We brengen u de basisprincipes van productduurzaamheid bij en bespreken voorbeelden van ‘beste praktijken’. U wordt uitgedaagd om deze manier van denken op uw eigen product toe te passen; de duurzaamheidsvoordelen ervan te identificeren en een gedegen waardevoorstel te creëren om deze voordelen op effectieve wijze te communiceren.

Voor meer informatie over deze training, neem gerust contact met ons op.