Ga naar hoofdinhoud
Team

Ons multiculturele team biedt expertise op het gebied van levenscyclusbeheer, productwetgeving, toxicologie, financiën, milieuwetenschappen, economie, marketing en gegevensbeheer. We zijn een vriendelijke en flexibele groep die zich richt op het leveren van kwaliteitswerk dat we aanpassen aan de manier van werken van onze klanten.

We streven ernaar om een onmisbare partner te zijn die waardevolle resultaten voor onze klanten oplevert door hen te helpen hun doelen te bereiken en productieve zakelijke beslissingen te nemen. De kwaliteit van het werk en het niveau van persoonlijke toewijding die we in projecten steken, blijkt uit de langdurige relaties die we hebben met veel van onze klanten. We waarderen hun vertrouwen om met ons samen te werken aan meerdere projecten.

We kijken er elke dag naar uit om onze expertise en passie voor duurzaamheid in te zetten om bedrijven te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te kwantificeren en te bereiken. Bent u op zoek naar een partner in duurzaamheid? We kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ecomatters Team 2022

Back To Top