Ga naar hoofdinhoud
Hoe we werken

Specifieke projecten

Veel van onze projecten komen voort uit een specifieke vraag: u heeft een EPD- of LCA-onderzoek nodig en wilt graag dat wij u hierbij ondersteunen. We bespreken doel en omvang van de werkzaamheden, maken een projectplan en sturen u een offerte. Na acceptatie van de offerte voeren wij het project uit en zorgen ervoor dat alles kwalitatief goed, volgens afspraak en volgens de geldende normen en werkwijzen wordt uitgevoerd.

Ecomatters - Retail & hospitality icon

Uitgebreid teamlid

Als je ervaren ondersteuning nodig hebt zonder interne aanwerving (permanent of tijdelijk), helpen we je graag als een uitgebreid onderdeel van je team. Bij een bespreking van de te verwachten werklast en profiel zal een van onze collega’s je regelmatig ondersteunen bij een bepaalde werklast voor een bepaalde periode. Wij hebben ervaring met het werken binnen bedrijfsspecifieke kaders en volgens uw interne richtlijnen, maar kunnen desgewenst ook de aanpak leveren op basis van onze eigen best practice.

Ad hoc ondersteuning

Voor onze partners staan we klaar om ondersteuning te bieden bij lopende vragen en projecten. Heeft u behoefte aan een kort overzicht van de regelgeving, de problemen opzoeken in uw databases of ondersteuning bij een project? Wij bieden u een open-urencontract aan, wij staan dan klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden wanneer deze zich voordoen en factureren op basis van bestede uren.

Development partner

Sommige projecten zijn een grote collectieve inspanning: van fundamenteel onderzoek tot proeffabriek, tot raamwerkontwikkeling voor de hele industrie. We werken vaak in (onderzoeks)consortia waar we het life cycle management en de duurzaamheid en wettelijke kwantificering voor onze rekening nemen.

Meer weten?

Als je vragen hebt over onze soorten engagement, een van onze diensten of iets anders. Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

Back To Top