Skip to content

Onze werkwijze

Voor een goede samenwerking en een mooi resultaat passen we onze behoeften aan op de klant. De manier die voor jou het beste werkt, werkt voor ons ook het beste. We hebben ervaring met verschillende manieren van werken, lees er meer over hieronder.

Specifieke projecten

Veel van onze projecten komen voort uit een specifieke vraag: je hebt een EPD- of LCA-onderzoek nodig en wilt graag dat wij je hierin ondersteunen. We bespreken het doel en de omvang van de werkzaamheden, maken een projectplan en sturen een offerte. Na acceptatie van de offerte voeren wij het project uit en zorgen ervoor dat alles kwalitatief, volgens afspraak en volgens de geldende normen en werkwijzen wordt uitgevoerd.

Ecomatters - Retail & hospitality icon

Extern teamlid

Als je ervaren ondersteuning nodig hebt zonder interne aanwerving (permanent of tijdelijk), helpen we je graag als een verlengt onderdeel van je team. Bij een bespreking van de te verwachten werklast en profiel zal een van onze collega’s je regelmatig ondersteunen bij een bepaalde werklast voor een bepaalde periode. Wij hebben ervaring met het werken binnen bedrijfsspecifieke kaders en volgens jouw interne richtlijnen, maar kunnen desgewenst ook de aanpak leveren op basis van onze eigen best practices.

Ad hoc ondersteuning

Voor onze partners staan we klaar met ondersteuning bij lopende vragen en projecten. Heb je behoefte aan een kort overzicht van de regelgeving, wil je de problemen in je databases opzoeken of heb je ondersteuning nodig bij een project? Wij bieden een open-urencontract aan, en staan dan klaar om je vragen en wensen te beantwoorden wanneer deze zich voordoen en factureren op basis van bestede uren.

Ontwikkeling partner

Sommige projecten zijn een grote collectieve inspanning: van fundamenteel onderzoek tot raamwerkontwikkeling voor de hele industrie. We werken vaak in (onderzoeks)consortia waar we het life cycle management en de duurzaamheid en wettelijke kwantificering voor onze rekening nemen.

Meer weten?

Mocht je vragen hebben over onze manier van werken, een van onze diensten of iets anders. Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

Back To Top