skip to Main Content
Sectoren

Als adviesbureau op het gebied van duurzaamheid werken wij samen met opdrachtgevers in diverse branches, met name in de chemie & coatings, kunststof & verpakkingen, productie en constructie & bouw. Elk van de specifieke branchepagina’s biedt gedetailleerde informatie over hoe we onze op maat gemaakte duurzaamheidsdiensten aanbieden, de gerelateerde projecten die we in het verleden hebben gedaan en onze nieuwsartikelen met betrekking tot de specifieke branche.

Flagship eCircular Icon

Chemie & Coating

Ecomatters heeft veel ervaring in het ondersteunen van de chemie- en coatingindustrie bij het berekenen van de CO2-uitstoot van bedrijven, het uitvoeren van LCA-onderzoeken, het maken van milieuverklaringen voor producten en het ondersteunen bij het vaststellen van duurzaamheidsdoelen en -strategieën.

Plastics & Packaging

Plastic & Verpakking

We ondersteunen bedrijven in de kunststof- en verpakkingsindustrie bij het opstellen van duurzaamheidsstrategieën, het berekenen van de CO2-uitstoot van producten en het bepalen van de meest koolstofvriendelijke verpakkingsopties voor kunststoffen, biobased en andere materialen.

Manufacturing

Productie

De productieindustrie staan we voornamelijk bij het berekenen van de CO2-uitstoot van bedrijven, het uitvoeren van LCA-onderzoeken, het maken van milieuproductverklaringen (EPD’s) en het ondersteunen bij het vaststellen van duurzaamheidsdoelen en -strategieën.

Construction & Building

Constructie & Bouw

We helpen bedrijven in de constructie- en bouwsector bij het vinden van gebieden voor verbetering van de energie-efficiëntie (gebaseerd op EED & BREAM-in-gebruik), het berekenen van koolstofemissies, het opstellen van strategieën voor energiereductie en het ontwikkelen van EN 15804-conforme milieuproductverklaringen.

Meer weten?

Neem contact op met onze experts

Onze klanten

Client - Veolia Logo
Client - BBC logo
Client - AkzoNobel Logo
Client - CEPE Logo
Client - UCB Logo
Client - Signify Logo
Client - VVVF Logo
Client - European Commission Logo
Client - océ Logo
Client Corbion Logo
Client - De Jong logo
Client - Duurzaam repareren Logo
Client - Teijin Logo
Client - Fleedwood Logo
Client - InRetail Logo
Client - Onderhoud NL
Client - Redevco Foundation Logo
Client - Climate-KIC Logo
Client - DIL Logo
Tennet - Logo
Paccor - Logo
Nouryon - Logo
IMCD - Logo
Decatlon - Logo
GlobalC - Logo
The Ocean Cleanup - Logo
Axalta
Ministerie Infrastructuur en Waterstaat
Decovery
Just Eat Takeaway
InvestNL
Beckers

Back To Top