Ga naar hoofdinhoud
Jouw partner in SustainabilityLife Cycle AssessmentClimate & EnergyChemical ComplianceSustainability Reporting

We quantify the value of sustainability

Wie we zijn

Wij zijn een duurzaamheidsadviesbureau dat nauw samenwerkt met onze klanten om hen te helpen bij het beantwoorden van hun duurzaamheidsvragen. Met onze passie voor duurzaamheid helpen we onze klanten weloverwogen beslissingen te nemen, de waarde van hun bedrijf te verbeteren en duidelijke en effectieve communicatie mogelijk te maken. Naast het werken met onze klanten, dagen we onszelf uit om een groene impact te hebben op de toekomst, door eigen projecten te initiëren op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie en CO2-neutraliteit.

Ons team gebruikt kwantitatieve analysehulpmiddelen en systeemdenken om zakelijke risico’s en kansen te identificeren. Daarnaast ontwikkelt ons team ook rekenhulpmiddelen en biedt het algemene duurzaamheidsadviesdiensten. We stellen ook regelgevende en nalevingsdocumentatie op, zoals emissierapportage, productclaims en labels, en Europese chemische veiligheidsvoorschriften.

Hoe we werken

We werken meestal op vier verschillende manieren samen met onze klanten en partners. Lees meer over onze engagement types op onze ‘Hoe we werken’ pagina.

Specifieke projecten

Ecomatters - Retail & hospitality icon

Uitgebreid teamlid

Chemicals & Coatings

Ad hoc ondersteuning

Consortiumpartner

Ons team

Ons team houdt ervan om waarde te creëren door middel van het toepassen van duurzaamheid. Dit doen we door op lange termijn basis samen te werken met onze klanten en partners.

Industrieën waarin we werken

Laatste nieuws

Onze klanten

Meer weten?

Neem contact op met onze experts


Back To Top