skip to Main Content
Jouw partner in SustainabilityLife Cycle AssessmentMonetizationClimate & EnergyChemical ComplianceSustainability

We quantify the value of sustainability

Wie we zijn

Wij zijn een duurzaamheidsadviesbureau dat nauw samenwerkt met onze klanten om hen te helpen bij het beantwoorden van hun duurzaamheidsvragen. Met onze passie voor duurzaamheid helpen we onze klanten weloverwogen beslissingen te nemen, de waarde van hun bedrijf te verbeteren en duidelijke en effectieve communicatie mogelijk te maken. Naast het werken met onze klanten, dagen we onszelf uit om een groene impact te hebben op de toekomst, door eigen projecten te initiëren op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie en CO2-neutraliteit.

Ons team gebruikt kwantitatieve analysehulpmiddelen en systeemdenken om zakelijke risico’s en kansen te identificeren. Daarnaast ontwikkelt ons team ook rekenhulpmiddelen en biedt het algemene duurzaamheidsadviesdiensten. We stellen ook regelgevende en nalevingsdocumentatie op, zoals emissierapportage, productclaims en labels, en Europese chemische veiligheidsvoorschriften.

Industrieën waarin we werken

Flagship eCircular Icon

Chemicaliën & Coatings

Plastics & Packaging

Plastic & Verpakkingen

Manufacturing

Productie

Construction & Building

Constructie & Gebouw

Ons team

Ons team is gepassioneerd over het creëren van waarde door het toepassen van duurzaamheid. Dit doen we door op lange termijn basis samen te werken met onze klanten en partners.

Onze klanten

Laatste nieuws

Meer weten?

Neem contact op met onze experts


Back To Top